Zangles in Wieringerwerf? Bel, mail of app:

Zangles – op dit moment helaas niet mogelijk

Wil jij zangles en woon je in de buurt van Wieringerwerf? Kom eens kijken of de lessen die ik geef wat voor je zijn.
Tijdens mijn lessen kan je leren wat jij wilt. Iedere zangles is uniek en we bepalen samen wat er gezongen wordt: klassiek, pop, Nederlandstalig of juist niet, jij bepaalt. En of je nu al de sterren van de hemel zingt en je verder wilt ontwikkelen of dat je nog niet zover bent maar dat wel zou willen, iedereen is welkom.

De zangles
De zanglessen die ik geef zijn in de meeste gevallen individueel, maar ook als duo kun je prima komen lessen. In de lessen werken we aan de basis van je zingen zoals je ademsteun, om ontspannen en gemakkelijk te kunnen zingen, maar werken we daarnaast verder aan zaken als interpretatie, intonatie, verschillende manieren van het gebruik van je stemgeluid, etc.
Voor volwassenen geef ik graag 45 minuten les (zowel individueel als samen). Voor de jongste jeugd is 30 minuten les voldoende, de oudere jeugd lest meestal ook driekwartier.

De lokatie
De lessen geef ik op mijn zangpraktijk aan de Oosterkwelweg 10, buiten het dorp Wieringerwerf in de gemeente Hollands Kroon. Hier heb ik een mooie lesruimte waar je vrij en ongestoord kunt zingen. De pop- en musical zangers die het leuk vinden kunnen verstrekt zingen, maar de lesruimte heeft van zichzelf al zo’n fijne akoestiek dat versterking eigenlijk helemaal niet nodig is.

Tarieven
Lessen worden per keer afgesproken en per keer betaald. Bij het opnieuw starten van de lessen zullen nieuwe tarieven gelden.

Leerlingen onder de 21 jaar individueel
30 min: € XX
45 min: € XX

Leerlingen onder de 21 jaar duo les
30 min: € XX (X p.p.)
45 min: € XX (XX p.p.)

Leerlingen 21 jaar en ouder individueel
30 min: € XX
45 min: € XX
60 min: € XX

Leerlingen 21 jaar en ouder duo les
45 min: € XX (XX p.p.)
60 min: € XX (XX p.p.)

Afmelden voor lessen kan uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna moet ik de les helaas in rekening brengen, ongeacht de oorzaak van de afzegging (dus ook bij overmacht).