Zangles in Wieringerwerf? Bel, mail of app:

Jenneke als zangeres

Ik ben een flexibele zangeres met een warme, heldere stem die zich zowel thuis voelt in de klassieke muziek (ik ben een lyrische coloratuursopraan), als in het zingen van musicals, stevige popsongs of lieve luisterliedjes. Ik zing met regelmaat als gastsolist bij musicalverenigingen, operetteverenigingen of koren. Maar ik verzorg ook met liefde de muzikale aankleding van jullie bruiloftsceremonie of andere feestelijke gelegenheid. Of draag met liederen bij aan belangrijke momenten zoals een uitvaart.
Ik heb een groot klassiek repertoire in zowel oratoria, opera als de liedkunst en daarnaast een zeer groot repertoire lichte muziek, waarbij gezongen kan worden met (piano- of orgel-) begeleiding of muziekband.
Onder ‘Kijk & Luister’ zul je binnenkort opnames kunnen beluisteren. Een CV en repertoirelijst zijn via mail op te vragen.

Zus&Zo

Samen met mijn schoonzus, Sandra van Soesbergen, vorm ik het duo Zus&Zo. Met haar zing ik verschillende liedjesprogramma’s die altijd een mix zijn van zeer uiteenlopende muziekstijlen en die aan te passen zijn voor iedere gelegenheid. Zeer geschikt voor bijeenkomsten die om een feestelijke invulling vragen door een muzikale omlijsting. Interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Bamestra Nova

Ik zing graag ensemble en doe dit al jaren bij Vocaal ensemble Bamestra Nova. Dit ensemble bestaat  uit (semi-)professioneel geschoolde zangers en zingt zowel a-capella als met pianobegeleiding en heeft repertoire dat 4 eeuwen beslaat. Zie voor meer informatie en boekingen: www.bamestranova.nl

Dieci Cantanti

Vocaal ensemble Dieci Cantanti is een koor van zeer ervaren zangers dat op projectbasis prachtige programma’s uitvoert onder de bezielende leiding van zanger en dirigent Jan van Zelm. Doel van het ensemble is om de uit te voeren muziek op een zo hoog mogelijk niveau en in een kleine samenstelling te laten klinken. Het lopende project “…uit hoop geboren…” zing ik met dit ensemble mee. Zie voor meer informatie: www.diecicantanti.nl