Zangles in Wieringerwerf? Bel, mail of app:

(Koor)coaching

Als koor kan het heel leuk, nuttig en verfrissend zijn om met een ‘buitenstaander’ te werken aan jullie koorklank, aan nummers uit jullie repertoire of nét dat beetje extra te geven aan jullie zang op weg naar bijvoorbeeld een optreden of concert.

Hoe zing je nou gemakkelijk die hogere noten? Hoe geef je met jouw klank een bepaalde sound mee aan een nummer? Hoe blijf je zuiver? Hoe zorg je er voor dat je als stemgroep als één stem klinkt? Allemaal zaken waar we met elkaar aan zouden kunnen werken.

Vaak ik het leuk om meerdere keren af te spreken op weg naar een optreden, om iedere X repetities langs te komen of juist om een avond lang puur met zangtechniek bezig te zijn in de vorm van een zangworkshop. Alles kan.

Interesse? Neem dan vooral contact op door te bellen, mailen of appen voor meer informatie.

(Koor)dirigent

Naast het coachwerk dat ik bij verschillende koren doe en heb gedaan, sta ik iedere week als dirigente voor het jongerenkoor Arrival. Op invalbasis ben ik als dirigente ook door andere koren in te huren. Er moet dan bij de repetities een begeleider aanwezig zijn of er moet met band gezongen worden.