Zangles in Wieringerwerf? Bel, mail of app:

En verder ben ik…

Zangeres

Ik ben een heldere, flexibele sopraan die zich zowel thuis voelt in de klassieke muziek (ik ben een lyrische coloratuursopraan), als in het zingen van musicals, stevige popsongs of lieve luisterliedjes.
Ik heb een groot klassiek repertoire in zowel oratoria, opera als de liedkunst.
Onder ‘Kijk & Luister’ zul je binnenkort opnames kunnen beluisteren. Een CV en repertoirelijst zijn via mail op te vragen.

(Koor)dirigent

Naast het coachwerk dat ik bij verschillende koren doe en heb gedaan, sta ik iedere week als dirigente voor het jongerenkoor Arrival. Op invalbasis ben ik als dirigente ook door andere koren in te huren. Er moet dan bij de repetities een begeleider aanwezig zijn of er moet met band gezongen worden.

En zing ik bij…

Zus&Zo

Samen met mijn schoonzus, Sandra van Soesbergen, vorm ik het duo Zus&Zo. Met haar zing ik verschillende liedjesprogramma’s die altijd een mix zijn van zeer uiteenlopende muziekstijlen en die aan te passen zijn voor iedere gelegenheid. Zeer geschikt voor bijeenkomsten die om een feestelijke invulling vragen door een muzikale omlijsting. We worden hierbij begeleid op piano door Wim Rijnsburger en wellicht andere gastmusici. Interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Bamestra Nova

Ik zing graag ensemble en doe dit al jaren bij Vocaal ensemble Bamestra Nova. Dit ensemble bestaat  uit (semi-)professioneel geschoolde zangers en  zingt zowel a-capella als met pianobegeleiding en heeft repertoire dat 4 eeuwen beslaat. Zie voor meer informatie en boekingen: www.bamestranova.nl

Dieci Cantati

Vocaal ensemble Dieci Cantati is een koor van zeer ervaren zangers dat op projectbasis prachtige programma’s uitvoert onder de bezielende leiding van zanger en dirigent Jan van Zelm. Doel van het ensemble is om de uit te voeren muziek op een zo hoog mogelijk niveau en in een kleine samenstelling te laten klinken. In 2018/2019 zong ik met dit projectkoor mee, maar vanwege de volle bezetting van mijn lespraktijk heb ik dit helaas niet kunnen voortzetten. Het ensemble brengt wel nog altijd de meest bijzondere programma’s! Zie voor meer informatie: www.diecicantanti.nl